Merimelonta

Kaunis pastellimainen merimaisema, jossa kajakki on rannassa
Tervetuloa melomaan Saaristomeren Kansallispuiston sydämeen. Maailman kauneimmaksi kuvailtu saaristo tarjoaa loistavat mahdollisuudet melomiseen isojen ulapoiden, suojaisten kalliopoukamien, elävien saaristokylien ja tuhansien saarien alati muuttuvassa maisemassa.

Järjestämme Saaristomeren alueella eri pituisia merimelontaretkiä sekä laadukasta ja asiantuntevaa melontakoulutusta kaikille melonnan harrastajille. Sijaintimme Saaristomeren Kansallispuiston keskellä mahdollistaa jo lyhyilläkin retkillä pääsyn huikean kauniiseen saaristoon. Retkiä vetää Gabriel, joka on sertifioitu merimelontaopas ja rakastaa melontaa.

Löydät kaikki melontaretkemme ja -kurssimme nykyään nimellä MELONTA AKATEMIA. Tervetuloa lumoavalle melontaretkelle Saaristomerelle!
Kummalliset kalat liukuvat syvyydessä,
tuntemattomat kukat loistavat rannalla;
olen nähnyt punaista ja keltaista ja kaikki toiset värit -
mutta ihana meri on vaarallisin nähdä,
se herättää tulevien seikkailujen janon:
mitä on tapahtunut sadussa, on tapahtuva minullekin.

- Edith Södergran

Asiakaspalaute

Yömelonnalla. Niin uskomaton kokemus. Gabriel on ihmisenä niin hurmaava, että hän tekee tästä kokemuksesta täysin omansa. Emme olisi voineet pyytää mitään enempää. (No okei, enemmän aikaa kellua tässä kuplassa, joten ensi vuonna varaan koko viikonlopun tänne) Sydämeni on todella liikuttunut. Mikä ihana kokemus!

Tii-Anna Vanhanen
Merimelonta

Upea melontaretki saaristomerellä.
Sielun ja mielen ravintoa parhaimmillaan. Kiitos 💚

Johanna Suominen
Merimelonta

Suosittelen! Nötön ihana saari ja kajakkioppaat

Ulla Eerikäinen
Merimelonta

Kokeneena melojana haluan mainita, että olipa hieno reissu, ja sain muistutusta sellaisista tekniikoista, jotka ovat olleet minulle aiemmin tuttuja, mutta vähemmän käytettyjä. Lisäksi yleinen helppous, valppaus ja vieminen meidät upeisiin merimaisemiin - josta kiitän teitä. Kyllä tämä tanssinopettaja on myös loistava merimelontaopas!

Sirpa Nieminen
Merimelonta

Melo kanssamme

Tilauslomake
Ota yhteyttä!