UKK

Lähikuva kauniista kukista meren rannalla

Miten matkustan Nötöseen?

Nötöseen pääsee käteväsi MS Baldur yhteysaluksella. Baldur lähtee Nauvon Pärnäsistä. Laivamatka saarelle kestää noin kaksi tuntia ja on ilmainen. Katso matkustusohjeet ja aikataulut täältä..

Miten maksan kurssin tai retken?

Osallistumismaksu maksetaan yleensä varauksen yhteydessä pankkikortilla varausjärjestelmämme kautta. Joissakin tapahtumissa on mahdollista maksaa laskulla, jolloin tämä mainitaan varaussivulla.

Olen varannut retken / kurssin, mistä löydän varaustietoni?

Kun olet tehnyt varauksen, saat välittömästi automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et ole saanut sitä, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Mitä teen, jos joudun perumaan?

Voit peruuttaa osallistumisesi varausjärjestelmämme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Voit lukea tapahtuman peruutusehdot täältä

Voinko osallistua merimelontaan, vaikka en ole melonut aiemmin?

Kyllä voit. Valikoimastamme löydät myös aloittelijoille sopivia retkiä ja kursseja, joille et tarvitse aikaisempaa melontakokemusta. Retken vaatimukset ja soveltuvuus selitetään kunkin tapahtuman kuvauksessa. Jos et ole varma retken tai kurssin sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sinulle sopivan melonnan.

Voinko osallistua joogatunnille, vaikka en ole notkea tai en ole aiemmin joogannut?

Kyllä voit. Tarjoamme joogatunteja, joiden tavoitteena on antaa sinulle parempi pääsy kehoosi vahvistamalla ja pehmentämällä kehoa. Monet tunneistamme sopivat kaikille. Tunnin tasovaatimus löytyy tapahtuman kuvauksesta.

Voinko osallistua tanssiretriittiin, vaikka en olisi tanssinut aiemmin?

Kyllä voit. Luontotanssiretriittimme sopivat kaikille. Jos tapahtumaan osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta, se kerrotaan tapahtuman kuvauksessa.

Voinko kutsua teidät opettamaan tai opastamaan muualle?

Kyllä voit. Opetamme ja ohjaamme mielellämme kurssin tai tunnin toiveittesi mukaan. Teemme paljon yhteistyötä eri yhdistysten, kuntien ja tapahtumajärjestäjien kanssa. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle sopivan tapahtuman.

Voinko saada yksityistunteja tai yksityisen retken ryhmälleni?

Kyllä voit. Tarjoamme yksityistunteja ja retkiä ympäri vuoden. Valikoimaamme kuuluu joogaa, merimelontaretkiä ja -koulutusta sekä opastettuja luontoretkiä. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä!

Tilauslomake
Ota yhteyttä!