VANLIGA FRÅGOR

En närbild av vackra blommor vid havet

Hur reser jag till Nötö?

Ön nås med färjan MS Baldur. Färjan avgår från Pärnäs nära Nagu. Färjeturen till ön tar cirka två timmar och är gratis. Se reseanvisningar och färjeplaner här.

Hur betalar jag för kurser, turer, utbildningar och retreater?

Deltagaravgiften betalas vanligtvis vid bokningstillfället med bankkort via vårt bokningssystem. Vid vissa evenemang är det möjligt att betala via faktura, detta anges då på bokningssidan.

Jag har bokat en utflykt/kurs, var hittar jag min bokningsinformation?

När du har gjort en bokning får du omedelbart en automatisk bokningsbekräftelse i ditt e-postmeddelande. Om du inte har fått den kan du kontrollera din skräppostmapp och kontakta oss vid behov.

Vad ska jag göra om jag måste avboka?

Du kan avbryta ditt deltagande genom vårt bokningssystem eller genom att kontakta oss via e-post. Du kan läsa villkoren för avbokning av evenemanget här

Kan jag delta i havskajak-paddling även om jag inte har paddlat tidigare?

Ja, det kan du. I vårt utbud hittar du turer och kurser som passar alla. Du behöver inte ha tidigare paddelerfarenhet för dessa turer. Kraven och utflyktens lämplighet förklaras i varje evenemangsbeskrivning. Om du är osäker på om en utflykt eller utbildning är lämplig för dig, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en utflykt eller kurs som passar dig.

Kan jag delta i en yogaklass även om jag inte är flexibel eller om jag inte har gjort yoga tidigare?

Ja, det kan du. Vi erbjuder yogalektioner som syftar till att ge dig större tillgång till dig själv genom att stärka och mjuka upp kroppen. Många av våra klasser är öppna nivåer där ingen tidigare erfarenhet behövs och passar alla. Klassens behörighet finns i beskrivningen av evenemanget.

Kan jag delta i en dans retreat även om jag inte har dansat tidigare?

Ja, det kan du. Våra retreats för naturdans är lämpliga för alla. Om det krävs tidigare erfarenhet för att delta i evenemanget förklaras det i beskrivningen av evenemanget.

Kan jag bjuda in dig att undervisa eller guida på andra platser?

Ja, det kan du. Vi undervisar och vägleder gärna en kurs eller klass enligt dina önskemål. Vi samarbetar mycket med olika föreningar, kommuner och evenemangsarrangörer. Kontakta oss så planerar vi ett evenemang som passar dig.

Kan jag få privata lektioner eller privata utflykter för min grupp?

Ja, det kan du. Vi erbjuder privatlektioner och utflykter under hela året. Vi erbjuder bland annat yoga, havskajakutflykter och utbildning samt guidade naturvandringar. Kontakta oss om du inte hittar någon aktivitet som passar dig.

Blankett för prenumeration
Kontaktformulär