Ni har båda ett mjukt och lekfullt sätt att guida och jag fick fantastiska upplevelser! När jag lekte i snön var jag ett barn och glömde allt annat, att rulla på golvet förde mig närmare mitt innersta väsen. Och när jag följde den autentiska rörelsen glömde jag skillnaden mellan den som rör sig och den som rör sig. Naturen och människan/den mänskliga kroppen verkade vara som delar av naturen. Tack för att ni upprätthåller utrymmet och möter alla känslor. Personligen gillade jag verkligen övningarna i lyft-teknik!

AnneMari Salminen
Lumi nyårsdans

Tack för allt tekniskt stöd. De senaste dagarna kände jag att jag hittade en ny mjukhet och ett nytt lyssnande i mina rörelser. Jag förstod nya sätt att följa andra kroppar med ett mjukt flöde även när jag ger vikt. Det var en vacker känsla.

Evelina
Flow - Sommarintensivkurs

Som erfaren paddlare vill jag nämna att det var en fantastisk resa och att jag blev påmind om tekniker som jag kände till vid den tiden, men som jag inte använde lika ofta. Dessutom allmän lätthet, vaksamhet och att föra oss till magnifika havslandskap - vilket jag tackar er för. Den här dansläraren kan också vara en fantastisk sjökajakguide!

Sirpa Nieminen
Havskajakpaddling

Men ElinMaria, du lär dig på din egen matta att landa i din kropp och liksom skjuta allt annat åt sidan och bara vara för en stund. På kvällen i sängen kan jag använda yoga för att slappna av. Yoga är så himla bra!

Liselott Fagerlund
Dynamisk Hatha

Jag tar med mig alla fina övningar för att landa i kroppen på olika sätt, och jag vill integrera dem mer i min vardag. Jag fick en påminnelse om att det inte krävs mycket för att grunda mig i kroppen; att göra det enkelt och att det inte kräver mycket tid. Du har en förmåga att skapa så trygga utrymmen och få alla att känna sig inkluderade. Det är fantastiskt hur du påminner oss om att ständigt lyssna på vad ens kropp behöver! Det är en unik kurs på det sättet och samtidigt lätt att lära sig kunskaperna.

Karolina Nyström
Hem i min kropp

Jag har deltagit i många av ElinMaria och Gabriels workshops och kurser som de har hållit i Umeå. Och även varit med och arrangerat ett par workshops. Deras förhållningssätt till dans (CI och dansimprovisation) är lekfullt och tillåtande. De har en bra kombination av att ge tydliga instruktioner och att lyssna och anpassa sig till vad gruppen behöver. De är mycket närvarande och uppmuntrande, vilket gör att man får kontakt med sig själv och gruppen på ett djupt plan. Närande för både kropp och själ. Jag skulle beskriva deras workshops som roliga, lätta, lekfulla och verkligen inspirerande!

Stefan Andersson
CI Umeå

Din undervisning var energisk och omsorgsfull, uppmärksam, mild och byggde upp material inte bara fas för fas, utan med ett organiskt flöde. Detta har varit en lugnande upplevelse, ungefär som det liv jag skulle vilja leva, från dag till dag.

Hilla
Momentum

Ni är mycket professionella, milda och omtänksamma när ni vägleder och inspirerar andra människor. Allt under kursen var välorganiserat i varje detalj. Ni skapade en trygg atmosfär och hjälpte till att få kontakt med mig själv, andra och naturen.

Silja Maki
Dans i naturen

Men framför allt har jag märkt en förändring i mig själv, jag är lugnare och mer förstående mot mig själv. När jag är ensam och rastlösa känslor dyker upp (oftast också tankar om att jag inte räcker till, att jag gör fel och så vidare) verkar jag få kontakt med mig själv på en djupare nivå och dessa starka tankar och gamla övertygelser lugnar ner sig. Jag är så tacksam för dessa erfarenheter tillsammans med alla på kursen och så tacksam för att jag upplever min koppling till naturen och även djur ännu starkare än tidigare. Tack så mycket för delad tystnad, ord och din inbjudan att lyssna på min kropp.

Sylvia Backström
Hemma i min kropp

Jag kan varmt rekommendera Elin Marias yoga. Den ger ökad rörlighet och skapar ett inre lugn. Sessionerna är anpassade till deltagarna och har en mycket tillåtande atmosfär.

Katarina Isaksson
Mjuk Yoga

Tack så mycket för ett för mig otroligt ovanligt vackert besök på nötö.
Jag älskar Gabriels sätt att vägleda meditationen. Det är så mjukt, smidigt och naturligt. Det gav en så vacker, trygg och tröstande känsla i min kropp och hela mitt väsen.

Shami
Mindful kajakpaddling och yoga retreat

Jag älskade hur ElinMaria sömlöst kombinerar teman som rör samtycke, självmedkänsla och somatik genom att förankra dem i naturen och vår omgivning. Det fina med det är att det kan vara riktigt stora och komplexa teorier och idéer, men hon gör det så enkelt och lätt att förstå.

Fen
Mindfulness och somatik

This has been a fantastic and important experience. The filming, the process was fun and it is special to experience. It was a big challenge for me to dare to dance. But in time, I let go and it became fun. You got us to see the beauty in each individual’s expression. You created an accepting atmosphere. I have grown by daring to let go of the barriers and open up.

Sahar Svedberg
Imprint Community Dance Project

Jag är fortfarande väldigt tacksam för vår helg, jag gillade verkligen det tempo vi hade och att du visade tillit till tiden och tempot så jag behövde inte bli otålig. Jag är väldigt tacksam för ElinMarias vägledning under den här workshopen - att komma ihåg mig om mina egna stödjande kvaliteter av andning och hjärtslag, att hitta styrkan för klarhet.

Frauke Beiersdorf
Hemma i min kropp

Meditativ poesi i rörelse. Med inbjudan från Moving Heart öppnas en port för att känna gemenskap och kärlek, en plats där alla växer genom intryck och uttryck. Villkorslös vägledning i naturen tillsammans med ElinMaria och Gabriel, i rörelse, tystnad och dans. Mer kärlek och harmoni.

Albin Sterner
Forest Dance, Sverige

Jag rekommenderar! Den underbara ön Nötö och kajakguiderna

Ulla Eerikäinen
Havskajakpaddling

Barnen framträder på olika sätt i dansen, i hur de är tillsammans i gruppen, både individuellt och som grupp. Jag har sett sidor hos barnen som jag inte har sett tidigare; kanske att vissa barn är mer blyga och inte tar så mycket plats verbalt men att kroppen kan säga så mycket mer. Jag har i dansen upplevt att barn kan mycket mer än vad vi vuxna tror, särskilt utifrån vad vi förväntar oss när det gäller ålder.

Laura Garcia, förskollärare
Barndans

Det är mycket användbart att bryta med ett visst sätt att göra saker och ting och prova något nytt. Du kommer utifrån och öppnar dörrar för barnen som vi kanske inte skulle kunna göra annars. Det är väldigt roligt att se hur dans kan bli ett gemensamt språk för alla, där barnen kan göra något tillsammans oavsett hur barnen annars pratar och uttrycker sig och vilket modersmål de har. Jag tycker att det är jättekul! Det är något vi behöver; just det där med att kunna prata med kroppen.

Tiina Mattio, barnträdgårdslärare
Barndans

Yoga med ElinMaria ger dig lugn och ro, och du kan hitta och känna dina olika muskler och kroppsdelar i ett lugnt tempo. Klasserna kan anpassas efter din egen kapacitet och för att hoppa över prestationen.

Maria Lagström
Dynamisk Hatha

På en nattlig rundtur. En sådan fantastisk upplevelse. Gabriel är så charmig som person att han gör upplevelsen helt och hållet till sin egen.Vi kunde inte ha begärt något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år reserverar jag hela helgen här) Mitt hjärta har verkligen rörts. Vilken underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen
Havskajakpaddling

Jag älskade dina metaforer och ditt medkännande språk och din uppmärksamhet när du guidade. Det hjälpte mig verkligen att komma ihåg att förbli självmedkännande och inte döma mig själv eller försöka för mycket. Jag tror att jag grät varje gång vid något tillfälle!

Aino H
Mindfulness och somatik

Inspirerande material och ett vackert sätt att lära ut det bit för bit och uppmuntra oss att upptäcka. Jag älskar er undervisning och det ni delar med er av: att skapa utrymmet och atmosfär, att lära ut komplexa saker bit för bit och att försiktigt sätta ihop dem till komplicerade rörekse-mönster utan att eleverna ens inser svårigheten. Jag uppskattar också er ärlighet när ni inte alltid vet och delar med er av hur ni känner, det är beundransvärt!

Pauliina Kettunen
CI-intensiva kurser

Kära vackra ElinMaria och kära vackra Gabriel, kiitos paljon ja tack för vår magnifika Lappi-sammankomst, det gav mig självförtroende att dansa mer CI i framtiden. Ert rena, tydliga, entusiastiska förhållningssätt hjälpte mig mycket att känna mig trygg och skapa ett glädjefyllt rum fullt av tillit, ansvar och självvård. Jag kommer definitivt att följa med dig igen på en sådan resa.

Mirjam
Lappi nyårsdans

Med ElinMaria behöver yoga inte vara så komplicerat. Jag kan använda övningarna i min vardag, om övningarna var för besvärliga skulle jag inte använda dem.

Anita Bergman
Dynamisk Hatha

En fantastisk kajaktur i skärgårdshavet.
Näring för själ och sinne när den är som bäst. Tack 💚

Johanna Suominen
Havskajakpaddling

Being able to work artistically with the film has meant, to me, that I got a chance to see my body as something artistic, a tool for expressing myself, something nice to show, which should just be just as it is, because that’s how it is meant to be. – these are thoughts about my body that I, as a disabled person, very easily forget among all other ideal images and media around where the norm is, far from the reality of how my body looks and seems … I am so grateful for that!

Marlene Bergqvist
Imprint Community Dance Project

Tack för kursen Metsätanssit! Du är mycket professionell, vänlig och omtänksam när du vägleder och inspirerar andra människor. Allt på kursen var välorganiserat i varje detalj. Du skapade en trygg atmosfär och hjälpte till att få kontakt med mig själv, andra och naturen.

Silja Mäki
Metsätanssit

Skärgårdsdansen var en gripande och hjärtlig händelse som verkligen fick mig att knyta an till naturen, mig själv och andra. De viktiga delarna: Förtroendet för naturens förmåga att tala till oss, att vara närvarande och öppen för det okända, lekfullhetens underbara gåva, ramarna som gjorde allt möjligt ... den varma och tillåtande atmosfären. Djupet i min tillit till mig själv och min förmåga att acceptera mig själv och låta mig vara verkligt levande växte under denna tid tillsammans och efteråt. Jag är mycket glad att jag fick möjlighet att vara en del av detta - mitt innersta tack till er! Jag ser fram emot att röra mig med Moving Heart igen och bli rörd. <3

Monica Björk
Saaristotanssit

Yoga med ElinMaria har varit bra för min fibromyalgi, att jag känner mig starkare och slappnar av bättre i min kropp. När man har ont i kroppen spänner man sig, men efter yoga känner jag mig väldigt lätt.

Inga-Britt Sjöström
Yoga på morgonen

ElinMarias lektioner är avkopplande, instruktionerna är tydliga och exakta. Hon motiverar väl till nytta med olika rörelser. På det hela taget är jag mycket nöjd.

Ann-helen Saarinen
Dynamisk Hatha

Lämna en recension

Blankett för prenumeration
Kontaktformulär