Moving Heart

Dans, yoga, mindfulness, Aguahara och havskajakpaddling
Utbildning, turer och retreater i hjärtat av Skärgårdshavet

ElinMaria och Gabriel ler i en kontaktimprovisationsövning

Being, Breathing, Nature

Moving Heart erbjuder unika upplevelser i hjärtat av Skärgårdens Nationalpark. Välkommen att delta på våra turer och kurser i havskajak, dans- retreater samt yoga- och mindfulness-klasser. Boka en upplevelse för dig själv eller för din grupp!
Gabriel & ElinMaria Sydänvirta
Gabriel paddlar i en gul kajak på det blåa havet

Being, Breathing, Nature

Moving Heart erbjuder unika rörelsebaserade och utomhusupplevelser i hjärtat av Skärgårdshavet i Finland. Vi erbjuder dans och rörelse retreater och utbildning, yoga och mindfulness klasser, Aguahara utbildningar och havskajakpaddlingsturer. Boka en oförglömlig upplevelse för dig själv eller för din grupp!
Gabriel & ElinMaria Sydänvirta

Testimonials

Ni är mycket professionella, milda och omtänksamma när ni vägleder och inspirerar andra människor. Allt under kursen var välorganiserat i varje detalj. Ni skapade en trygg atmosfär och hjälpte till att få kontakt med mig själv, andra och naturen.

Silja Maki
Dans i naturen

På en nattlig rundtur. En sådan fantastisk upplevelse. Gabriel är så charmig som person att han gör upplevelsen helt och hållet till sin egen.Vi kunde inte ha begärt något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år reserverar jag hela helgen här) Mitt hjärta har verkligen rörts. Vilken underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen
Havskajakpaddling

Jag älskade hur ElinMaria sömlöst kombinerar teman som rör samtycke, självmedkänsla och somatik genom att förankra dem i naturen och vår omgivning. Det fina med det är att det kan vara riktigt stora och komplexa teorier och idéer, men hon gör det så enkelt och lätt att förstå.

Fen
Mindfulness och somatik

Inspirerande material och ett vackert sätt att lära ut det bit för bit och uppmuntra oss att upptäcka. Jag älskar er undervisning och det ni delar med er av: att skapa utrymmet och atmosfär, att lära ut komplexa saker bit för bit och att försiktigt sätta ihop dem till komplicerade rörekse-mönster utan att eleverna ens inser svårigheten. Jag uppskattar också er ärlighet när ni inte alltid vet och delar med er av hur ni känner, det är beundransvärt!

Pauliina Kettunen
CI-intensiva kurser

Våra tjänster

Hållbarhet

Blankett för prenumeration
Kontaktformulär