Ni är mycket professionella, milda och omtänksamma när ni vägleder och inspirerar andra människor. Allt under kursen var välorganiserat i varje detalj. Ni skapade en trygg atmosfär och hjälpte till att få kontakt med mig själv, andra och naturen.

Silja Maki
Dans i naturen

Jag älskade dina metaforer och ditt medkännande språk och din uppmärksamhet när du guidade. Det hjälpte mig verkligen att komma ihåg att förbli självmedkännande och inte döma mig själv eller försöka för mycket. Jag tror att jag grät varje gång vid något tillfälle!

Aino H
Mindfulness och somatik

Jag har deltagit i många av ElinMaria och Gabriels workshops och kurser som de har hållit i Umeå. Och även varit med och arrangerat ett par workshops. Deras förhållningssätt till dans (CI och dansimprovisation) är lekfullt och tillåtande. De har en bra kombination av att ge tydliga instruktioner och att lyssna och anpassa sig till vad gruppen behöver. De är mycket närvarande och uppmuntrande, vilket gör att man får kontakt med sig själv och gruppen på ett djupt plan. Närande för både kropp och själ. Jag skulle beskriva deras workshops som roliga, lätta, lekfulla och verkligen inspirerande!

Stefan Andersson
CI Umeå

Men framför allt har jag märkt en förändring i mig själv, jag är lugnare och mer förstående mot mig själv. När jag är ensam och rastlösa känslor dyker upp (oftast också tankar om att jag inte räcker till, att jag gör fel och så vidare) verkar jag få kontakt med mig själv på en djupare nivå och dessa starka tankar och gamla övertygelser lugnar ner sig. Jag är så tacksam för dessa erfarenheter tillsammans med alla på kursen och så tacksam för att jag upplever min koppling till naturen och även djur ännu starkare än tidigare. Tack så mycket för delad tystnad, ord och din inbjudan att lyssna på min kropp.

Sylvia Backström
Hemma i min kropp

Barnen framträder på olika sätt i dansen, i hur de är tillsammans i gruppen, både individuellt och som grupp. Jag har sett sidor hos barnen som jag inte har sett tidigare; kanske att vissa barn är mer blyga och inte tar så mycket plats verbalt men att kroppen kan säga så mycket mer. Jag har i dansen upplevt att barn kan mycket mer än vad vi vuxna tror, särskilt utifrån vad vi förväntar oss när det gäller ålder.

Laura Garcia, förskollärare
Barndans

Det är mycket användbart att bryta med ett visst sätt att göra saker och ting och prova något nytt. Du kommer utifrån och öppnar dörrar för barnen som vi kanske inte skulle kunna göra annars. Det är väldigt roligt att se hur dans kan bli ett gemensamt språk för alla, där barnen kan göra något tillsammans oavsett hur barnen annars pratar och uttrycker sig och vilket modersmål de har. Jag tycker att det är jättekul! Det är något vi behöver; just det där med att kunna prata med kroppen.

Tiina Mattio, barnträdgårdslärare
Barndans

Som erfaren paddlare vill jag nämna att det var en fantastisk resa och att jag blev påmind om tekniker som jag kände till vid den tiden, men som jag inte använde lika ofta. Dessutom allmän lätthet, vaksamhet och att föra oss till magnifika havslandskap - vilket jag tackar er för. Den här dansläraren kan också vara en fantastisk sjökajakguide!

Sirpa Nieminen
Havskajakpaddling

Jag tycker att Sydänvirta fick med sig barnen väldigt bra redan från början, och det var intressant hur de använde sina kroppar för att uttrycka sig och inte sina munnar.

Annette Holmén, dagbarnvårdare
Barndans

En fantastisk kajaktur i skärgårdshavet.
Näring för själ och sinne när den är som bäst. Tack 💚

Johanna Suominen
Havskajakpaddling

Tack så mycket för ett för mig otroligt ovanligt vackert besök på nötö.
Jag älskar Gabriels sätt att vägleda meditationen. Det är så mjukt, smidigt och naturligt. Det gav en så vacker, trygg och tröstande känsla i min kropp och hela mitt väsen.

Shami
Mindful kajakpaddling och yoga retreat

Jag tar med mig alla fina övningar för att landa i kroppen på olika sätt, och jag vill integrera dem mer i min vardag. Jag fick en påminnelse om att det inte krävs mycket för att grunda mig i kroppen; att göra det enkelt och att det inte kräver mycket tid. Du har en förmåga att skapa så trygga utrymmen och få alla att känna sig inkluderade. Det är fantastiskt hur du påminner oss om att ständigt lyssna på vad ens kropp behöver! Det är en unik kurs på det sättet och samtidigt lätt att lära sig kunskaperna.

Karolina Nyström
Hem i min kropp

Ni har båda ett mjukt och lekfullt sätt att guida och jag fick fantastiska upplevelser! När jag lekte i snön var jag ett barn och glömde allt annat, att rulla på golvet förde mig närmare mitt innersta väsen. Och när jag följde den autentiska rörelsen glömde jag skillnaden mellan den som rör sig och den som rör sig. Naturen och människan/den mänskliga kroppen verkade vara som delar av naturen. Tack för att ni upprätthåller utrymmet och möter alla känslor. Personligen gillade jag verkligen övningarna i lyft-teknik!

AnneMari Salminen
Lumi nyårsdans

Yoga med ElinMaria ger dig lugn och ro, och du kan hitta och känna dina olika muskler och kroppsdelar i ett lugnt tempo. Klasserna kan anpassas efter din egen kapacitet och för att hoppa över prestationen.

Maria Lagström
Dynamisk Hatha

Jag är fortfarande väldigt tacksam för vår helg, jag gillade verkligen det tempo vi hade och att du visade tillit till tiden och tempot så jag behövde inte bli otålig. Jag är väldigt tacksam för ElinMarias vägledning under den här workshopen - att komma ihåg mig om mina egna stödjande kvaliteter av andning och hjärtslag, att hitta styrkan för klarhet.

Frauke Beiersdorf
Hemma i min kropp

På en nattlig rundtur. En sådan fantastisk upplevelse. Gabriel är så charmig som person att han gör upplevelsen helt och hållet till sin egen.Vi kunde inte ha begärt något mer. (Nåja okej, mer tid att flyta i denna bubbla, så nästa år reserverar jag hela helgen här) Mitt hjärta har verkligen rörts. Vilken underbar upplevelse!

Tii-Anna Vanhanen
Havskajakpaddling

För mig var upplevelsen som bomull mot hjärtat. Vi lyssnade på alla ljud i naturen och tog försiktiga steg framåt på stigen som ledde oss till havet. På vägen valde vi ett träd och kramade om det, lyssnade och kände på barken. På stranden satte sig alla på en sten och bara lyssnade på alla ljud och kände havsbrisen. Efteråt samlades vi och berättade för varandra hur vi upplevt naturen och vilka intryck vi fått. För mig var det att stanna upp och bli ett med naturen. Vi fick verkligen använda alla våra sinnen. Det borde vi göra oftare, att stanna upp och bara njuta och hämta kraft från vår underbara natur.

Inga - Britt Sjöström
Uppmärksam promenad i naturen

Tack för allt tekniskt stöd. De senaste dagarna kände jag att jag hittade en ny mjukhet och ett nytt lyssnande i mina rörelser. Jag förstod nya sätt att följa andra kroppar med ett mjukt flöde även när jag ger vikt. Det var en vacker känsla.

Evelina
Flow - Sommarintensivkurs

Jag rekommenderar! Den underbara ön Nötö och kajakguiderna

Ulla Eerikäinen
Havskajakpaddling

Att få arbeta konstnärligt med filmen har för mig inneburit att jag fått en chans att se min kropp som något konstnärligt, ett verktyg för att uttrycka mig, något fint att visa upp, som bara ska vara precis som det är, för det är så det är tänkt att det ska vara. - det här är tankar om min kropp som jag, som funktionshindrad, väldigt lätt glömmer bort bland alla andra idealbilder och media kring var normen är, långt ifrån verkligheten om hur min kropp ser ut och verkar ... jag är så tacksam för det!

Marlene Bergqvist
Imprint Gemenskapens dansprojekt

Den bästa yogan är ute i naturen. ElinMaria är en lugn och tydlig instruktör som kan ge olika alternativ till en rörelse. Du kan delta i ElinMarias yoga även om du inte har någon tidigare erfarenhet. ElinMaria lyckas med att skapa en skön lugn atmosfär. Efter yogan känner du dig utvilad , energisk och nöjd. Kan varmt rekommendera ElinMaria som yogainstruktör!"

Niclas Nylund
Mjuk Yoga

Kära vackra ElinMaria och kära vackra Gabriel, kiitos paljon ja tack för vår magnifika Lappi-sammankomst, det gav mig självförtroende att dansa mer CI i framtiden. Ert rena, tydliga, entusiastiska förhållningssätt hjälpte mig mycket att känna mig trygg och skapa ett glädjefyllt rum fullt av tillit, ansvar och självvård. Jag kommer definitivt att följa med dig igen på en sådan resa.

Mirjam
Lappi nyårsdans

Det var en så rörande och magisk resa med den mest kärleksfulla gruppen och en riktigt känslig, fantastisk pedagog Gabriel. Tack så mycket, ser fram emot 😍🐬💖

Mirjami Heikkinen
Grundutbildning i Aguahara

ElinMarias lektioner är avkopplande, instruktionerna är tydliga och exakta. Hon motiverar väl till nytta med olika rörelser. På det hela taget är jag mycket nöjd.

Ann-helen Saarinen
Dynamisk Hatha

Tack för kursen Metsätanssit! Du är mycket professionell, vänlig och omtänksam när du vägleder och inspirerar andra människor. Allt på kursen var välorganiserat i varje detalj. Du skapade en trygg atmosfär och hjälpte till att få kontakt med mig själv, andra och naturen.

Silja Mäki
Metsätanssit

Det är fantastiskt att det finns proffesionella människor som du som kan förgylla livet för våra äldre.

Erja Rajakangas, föreståndare, äldreboende
Regnbågen/Palvelutalo

Jag kan varmt rekommendera Elin Marias yoga. Den ger ökad rörlighet och skapar ett inre lugn. Sessionerna är anpassade till deltagarna och har en mycket tillåtande atmosfär.

Katarina Isaksson
Mjuk Yoga

Jag älskade hur ElinMaria sömlöst kombinerar teman som rör samtycke, självmedkänsla och somatik genom att förankra dem i naturen och vår omgivning. Det fina med det är att det kan vara riktigt stora och komplexa teorier och idéer, men hon gör det så enkelt och lätt att förstå.

Fen
Mindfulness och somatik

Jag tar med mig något som låter mig vara närvarande, värdera livet som det ser ut, med en känsla av att det alltid finns lätthet och fina roliga saker att observera, och bara vara riktigt snäll med sig själv under alla omständigheter.
Kroppen är en vän som alltid stöttar mig och har fantastiska sätt att anpassa sig. Mitt speciella ögonblick i den här klassen var att omfamna min kropp genom närvaro av medvetna medkännande tankar och förnimmelser. ElinMaria du ger en så fin atmosfär till dina klasser, jag njuter varje gång. Tack. Livet är kort och att dela dessa tillsammans är som en värdefull juvel i den mörkaste av tider.

Pasi Liimatainen
Hemma i min kropp

Det här har varit en fantastisk och viktig upplevelse. Filmandet, processen var rolig och det är speciellt att få uppleva. Det var en stor utmaning för mig att våga dansa. Men med tiden släppte jag taget och det blev roligt. Du fick oss att se skönheten i varje individs uttryck. Du skapade en accepterande atmosfär. Jag har vuxit genom att våga släppa barriärerna och öppna upp.

Sahar Svedberg
Imprint Gemenskapens dansprojekt

Men ElinMaria, du lär dig på din egen matta att landa i din kropp och liksom skjuta allt annat åt sidan och bara vara för en stund. På kvällen i sängen kan jag använda yoga för att slappna av. Yoga är så himla bra!

Liselott Fagerlund
Dynamisk Hatha

Inspirerande material och ett vackert sätt att lära ut det bit för bit och uppmuntra oss att upptäcka. Jag älskar er undervisning och det ni delar med er av: att skapa utrymmet och atmosfär, att lära ut komplexa saker bit för bit och att försiktigt sätta ihop dem till komplicerade rörekse-mönster utan att eleverna ens inser svårigheten. Jag uppskattar också er ärlighet när ni inte alltid vet och delar med er av hur ni känner, det är beundransvärt!

Pauliina Kettunen
CI-intensiva kurser

Yoga med ElinMaria har varit bra för min fibromyalgi, att jag känner mig starkare och slappnar av bättre i min kropp. När man har ont i kroppen spänner man sig, men efter yoga känner jag mig väldigt lätt.

Inga-Britt Sjöström
Yoga på morgonen

Skärgårdsdansen var en gripande och hjärtlig händelse som verkligen fick mig att knyta an till naturen, mig själv och andra. De viktiga delarna: Förtroendet för naturens förmåga att tala till oss, att vara närvarande och öppen för det okända, lekfullhetens underbara gåva, ramarna som gjorde allt möjligt ... den varma och tillåtande atmosfären. Djupet i min tillit till mig själv och min förmåga att acceptera mig själv och låta mig vara verkligt levande växte under denna tid tillsammans och efteråt. Jag är mycket glad att jag fick möjlighet att vara en del av detta - mitt innersta tack till er! Jag ser fram emot att röra mig med Moving Heart igen och bli rörd. <3

Monica Björk
Saaristotanssit

Din undervisning var energisk och omsorgsfull, uppmärksam, mild och byggde upp material inte bara fas för fas, utan med ett organiskt flöde. Detta har varit en lugnande upplevelse, ungefär som det liv jag skulle vilja leva, från dag till dag.

Hilla
Momentum

Med ElinMaria behöver yoga inte vara så komplicerat. Jag kan använda övningarna i min vardag, om övningarna var för besvärliga skulle jag inte använda dem.

Anita Bergman
Dynamisk Hatha

Meditativ poesi i rörelse. Med inbjudan från Moving Heart öppnas en port för att känna gemenskap och kärlek, en plats där alla växer genom intryck och uttryck. Villkorslös vägledning i naturen tillsammans med ElinMaria och Gabriel, i rörelse, tystnad och dans. Mer kärlek och harmoni.

Albin Sterner
Forest Dance, Sverige

Lämna en recension

Blankett för prenumeration
Kontaktformulär