Moving Heart

Tanssi, jooga, Mindfulness, Aguahara ja merimelonta -
Koulutusta, retkiä ja retriittejä Saaristomeren sydämessä.

ElinMaria ja Gabriel hymyilevät kontakti-improvisaatioharjoituksessa.

Läsnäoloa luonnossa

Moving Heart tarjoaa ainutlaatuisia liikunta- ja ulkoilmaelämyksiä Saaristomeren kansallispuiston sydämessä. Tervetuloa melontaretkille ja -kursseille, tanssiretriiteille sekä jooga- ja mindfulness -tunneille. Varaa elämys itsellesi tai ryhmällesi.
Gabriel & ElinMaria Sydänvirta
Gabriel meloo keltaisessa kajakissa sinisellä merellä

Läsnäoloa luonnossa

Moving Heart tarjoaa ainutlaatuisia liikunta ja ulkoilmaelämyksiä Saaristomeren sydämessä. Tarjoamme tanssiretriittejä sekä kursseja ja koulutusta, jooga- ja mindfulnesstunteja, Aguahara koulutuksia sekä merimelontaretkiä. Varaa unohtumaton elämys itsellesi tai ryhmällesi!
Gabriel & ElinMaria Sydänvirta

Asiakaspalaute

Olet hyvin ammattitaitoinen, lempeä ja huomaavainen ohjatessasi ja inspiroidessasi muita ihmisiä. Kaikki kurssilla oli hyvin järjestetty jokaista yksityiskohtaa myöten. Loit turvallisen ilmapiirin ja autoit saamaan kontaktin itseeni, muihin ja luontoon.

Silja Maki
Tanssi luonnossa

Yömelonnalla. Niin uskomaton kokemus. Gabriel on ihmisenä niin hurmaava, että hän tekee tästä kokemuksesta täysin omansa. Emme olisi voineet pyytää mitään enempää. (No okei, enemmän aikaa kellua tässä kuplassa, joten ensi vuonna varaan koko viikonlopun tänne) Sydämeni on todella liikuttunut. Mikä ihana kokemus!

Tii-Anna Vanhanen
Merimelonta

Pidin tavasta, jolla ElinMaria yhdistää saumattomasti suostumukseen, itsemyötätuntoon ja somatiikkaan liittyviä teemoja yhdistämällä ne luontoon ja ympäristöön. Kauneus on siinä, että nämä voivat olla todella isoja ja monimutkaisia teorioita ja ajatuksia, mutta hän tekee niistä niin yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä.

Fen
Mindfulness ja somatiikka

Inspiroiva materiaali ja kaunis tapa opettaa sitä pala palalta, rohkaisten meitä löytämään. Rakastan opetustasi ja sitä, mitä jaat: tilan ja ilmapiirin luominen, monimutkaisten asioiden opettaminen pala palalta ja niiden varovainen yhdistäminen monimutkaisiksi liikkuviksi kuvioiksi ilman, että oppilaat edes huomaavat vaikeutta. Arvostan myös rehellisyyttänne, että ette aina tiedä, mitä aiotte seuraavaksi tehdä, ja jaatte sen, se on ihailtavaa!

Pauliina Kettunen
CI-intensiivit

Palvelumme

Vastuullisuus

Tilauslomake
Ota yhteyttä!