Minulle kokemus oli kuin pumpuli sydämeen. Kuuntelimme kaikkia luonnon ääniä ja otimme varovaisia askeleita eteenpäin polulla, joka johti meidät mereen. Matkalla valitsimme puun ja halasimme sitä, kuuntelimme ja tunnustelimme sen kuorta. Rannalla kaikki istuivat kivelle ja vain kuuntelivat kaikkia ääniä ja tunsivat merituulen. Sen jälkeen kokoonnuimme yhteen ja kerroimme toisillemme, miten koimme luonnon ja mitä vaikutelmia saimme. Minulle se oli pysähtymistä ja ykseyttä luonnon kanssa. Saimme todella käyttää kaikkia aistejamme. Meidän pitäisi tehdä sitä useammin, pysähtyä ja vain nauttia ja kerätä voimaa ihanasta luonnostamme.

Inga - Britt Sjöström
Mielekäs kävely luonnossa

Tämä on ollut fantastinen ja tärkeä kokemus. Kuvaaminen ja prosessi olivat hauskoja, ja se on erityinen kokemus. Minulle oli suuri haaste uskaltaa tanssia. Mutta ajan myötä annoin mennä ja siitä tuli hauskaa. Sait meidät näkemään kauneuden jokaisen yksilön ilmaisussa. Loit hyväksyvän ilmapiirin. Olen kasvanut uskaltamalla päästää irti esteistä ja avautua.

Sahar Svedberg
Imprint Community Dance Project

Opetuksenne oli energistä ja huolehtivaa, huomaavaista, lempeää ja materiaalin rakentamista vaihe vaiheelta, mutta orgaanisen virtauksen avulla. Tämä on ollut rauhoittava kokemus, joka muistuttaa paljon sitä elämää, jota haluaisin elää, päivästä toiseen.

Hilla
Momentum

Mutta ennen kaikkea olen huomannut muutosta itsessäni, olen rauhallisempi ja ymmärtäväisempi itseäni kohtaan. Näinä aikoina, kun olen aivan yksin ja esiin nousee levottomia tunteita (useimmiten myös ajatuksia siitä, että en ole tarpeeksi, teen väärin ja niin edelleen), näytän olevan yhteydessä syvemmällä tasolla itseeni ja nämä vahvat ajatukset ja vanhat uskomukset rauhoittuvat. Olen niin kiitollinen näistä kokemuksista yhdessä teidän kaikkien kanssa ja niin kiitollinen siitä, että koen yhteyteni luontoon ja eläimiin entistäkin vahvemmaksi. Kiitos paljon hiljaisuudestanne, sanoistanne ja kehoni kuuntelemiseen kutsumisesta.

Sylvia Backström
Home in my body

Otan mukaani kaikki mukavat harjoitukset, joissa laskeudutaan kehoon eri tavoin, ja haluan integroida niitä enemmän jokapäiväiseen elämääni. Sain muistutuksen siitä, ettei kehoon laskeutuminen vaadi paljon; että se on helppoa eikä vaadi paljon aikaa. Sinulla on kyky luoda niin turvallisia tiloja ja saada kaikki tuntemaan itsensä osallisiksi. On hienoa, miten muistutat meitä jatkuvasti kuuntelemaan, mitä oma keho tarvitsee! Kurssi on siinä mielessä ainutlaatuinen, ja samalla helppo oppia taitoja.

Karolina Nyström
Koti kehossani

Se oli niin koskettava ja maaginen matka rakastavimman ryhmän ja todella herkän, upean pedagogin Gabrielin kanssa. Kiitos paljon, innolla odotan 😍🐬💖💖.

Mirjami Heikkinen
Aguaharan peruskoulutus

Jooga ElinMarian kanssa on ollut hyväksi fibromyalgialle, niin että tunnen itseni vahvemmaksi ja rentoudun paremmin kehossani. Kun kehossa on kipua, se jännittyy, mutta joogan jälkeen olo on todella kevyt.

Inga-Britt Sjöström
Aamujooga

Rakastin metaforiasi ja myötätuntoista kieltäsi ja huomiotasi ohjauksen aikana. Se todella auttoi minua muistamaan pysyä itsemyötätuntoisena enkä tuomita itseäni tai yrittää kovemmin. Taisin itkeä joka kerta jossain vaiheessa!

Aino H
Mindfulness ja somatiikka

Kiitos kurssista Metsätanssit! Olette erittäin ammattitaitoisia, lempeitä ja huomaavaisia opastaessanne ja innostaessanne muita ihmisiä. Kaikki kurssilla oli hyvin järjestetty jokaista yksityiskohtaa myöten. Loitte turvallisen ilmapiirin ja autoitte saamaan kontaktin itseeni, muihin ja luontoon

Silja Mäki
Metsätanssit

Saaristotanssit oli liikuttava ja sydämellinen tapahtuma, joka sai minut todella yhdistymään luontoon, itseeni ja muihin. Tärkeät elementit: Luottamus luonnon kykyyn puhua meille, läsnäolo ja avoimuus tuntemattomalle, leikkimielisyyden ihana lahja, kehykset, jotka tekivät kaiken mahdolliseksi... lämmin ja salliva ilmapiiri. Luottamukseni syvyys itseeni ja kykyni hyväksyä itseni ja antaa itseni olla todella elossa kasvoi tämän yhteisen ajan aikana ja sen jälkeen. Olen hyvin onnellinen, että sain tilaisuuden olla osa tätä - sydämellinen kiitokseni teille! Odotan innolla, että pääsen taas liikkumaan kanssanne ja liikuttumaan. <3

Monica Björk
Saaristotanssit

Olet hyvin ammattitaitoinen, lempeä ja huomaavainen ohjatessasi ja inspiroidessasi muita ihmisiä. Kaikki kurssilla oli hyvin järjestetty jokaista yksityiskohtaa myöten. Loit turvallisen ilmapiirin ja autoit saamaan kontaktin itseeni, muihin ja luontoon.

Silja Maki
Tanssi luonnossa

Teillä molemmilla on lempeä ja leikkisä tapa opastaa, ja sain upeita kokemuksia! Kun leikin lumessa, olin lapsi ja unohdin kaiken muun, lattialla pyöriminen toi minut lähemmäs sisintä olemustani. Ja seuratessani autenttista liikettä unohdin eron liikuttajan ja liikuteltavan välillä, luonto ja ihminen/ihmiskeho näyttivät olevan samanlaisia luonnon osia. Kiitos tilan säilyttämisestä ja kaikkien tunteiden kohtaamisesta. Itse pidin todella paljon nostoharjoituksista!

AnneMari Salminen
Lumi uudenvuoden tanssit

ElinMarian oppitunnit ovat rentouttavia, ohjeet ovat selkeitä ja tarkkoja. Hän motivoi hyvin hyötymään erilaisista liikkeistä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen.

Ann-helen Saarinen
Dynaaminen Hatha

Yömelonnalla. Niin uskomaton kokemus. Gabriel on ihmisenä niin hurmaava, että hän tekee tästä kokemuksesta täysin omansa. Emme olisi voineet pyytää mitään enempää. (No okei, enemmän aikaa kellua tässä kuplassa, joten ensi vuonna varaan koko viikonlopun tänne) Sydämeni on todella liikuttunut. Mikä ihana kokemus!

Tii-Anna Vanhanen
Merimelonta

Kokeneena melojana haluan mainita, että olipa hieno reissu, ja sain muistutusta sellaisista tekniikoista, jotka ovat olleet minulle aiemmin tuttuja, mutta vähemmän käytettyjä. Lisäksi yleinen helppous, valppaus ja vieminen meidät upeisiin merimaisemiin - josta kiitän teitä. Kyllä tämä tanssinopettaja on myös loistava merimelontaopas!

Sirpa Nieminen
Merimelonta

Mahdollisuus työskennellä taiteellisesti elokuvan kanssa on merkinnyt minulle sitä, että sain tilaisuuden nähdä kehoni taiteellisena, ilmaisuvälineenä, hienona esillä olevana asiana, jonka pitäisi olla juuri sellainen kuin se on, koska sen on tarkoitus olla sellainen. - Nämä ovat ajatuksia vartalostani, jotka vammaisena unohdan hyvin helposti kaikkien muiden ihanteellisten kuvien ja medioiden keskellä, joissa normi on kaukana siitä todellisuudesta, miltä vartaloni näyttää ja näyttää ... Olen siitä niin kiitollinen!

Marlene Bergqvist
Imprint Community Dance Project

ElinMarian kanssa joogan ei tarvitse olla niin monimutkaista. Voin käyttää harjoituksia jokapäiväisessä elämässäni, jos harjoitukset olisivat liian hankalia, en käyttäisi niitä.

Anita Bergman
Dynaaminen Hatha

Meditatiivista runoutta liikkeessä. Moving Heartin kutsun myötä avautuu portti yhteisöllisyyden ja rakkauden tuntemiseen, tila, jossa kaikki kasvavat vaikutelmien ja ilmaisujen kautta. Pyyteetön opastus luonnossa yhdessä ElinMarian ja Gabrielin kanssa, liikkeessä, hiljaisuudessa ja tanssissa. Lisää rakkautta ja harmoniaa.

Albin Sterner
Forest Dance, Ruotsi

Paras jooga luonnossa. ElinMaria on rauhallinen ja selkeä ohjaaja, joka osaa antaa erilaisia vaihtoehtoja liikkeelle. Voit osallistua ElinMarian joogaan, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta. ElinMaria onnistuu luomaan mukavan rauhallisen ilmapiirin. Joogan jälkeen olo on levännyt , energinen ja tyytyväinen. Voin lämpimästi suositella ElinMariaa joogaohjaajana!"

Niclas Nylund
Lempeä jooga

Olen osallistunut moniin ElinMarian ja Gabrielin työpajoihin ja kursseihin, joita he ovat pitäneet Uumajassa, Ruotsissa. Olen myös ollut mukana järjestämässä paria työpajaa. Heidän lähestymistapansa tanssiin (CI ja tanssi-improvisaatio) on leikkisä ja salliva. Heillä on hieno yhdistelmä antaa selkeitä ohjeita ja kuunnella ja mukautua ryhmän tarpeisiin. He ovat hyvin läsnä ja rohkaisevia, mikä saa sinut yhdistymään itseesi ja ryhmään syvällä tasolla. Ravitsevaa sekä keholle että sielulle. Kuvailisin heidän työpajojaan hauskoiksi, kevyiksi, leikkisiksi ja todella inspiroiviksi!

Stefan Andersson
CI Umeå

Rakas ihana ElinMaria ja rakas ihana Gabriel, kiitos paljon ja tack meidän upeasta Lappi kokoontumisesta, se antoi minulle itseluottamusta tanssia enemmän Kontakti-Improvisaatiota tulevaisuudessa. Puhdas, selkeä ja innostunut lähestymistapanne auttoi minua paljon tuntemaan oloni turvalliseksi ja luomaan iloisen tilan täynnä luottamusta, vastuuta ja itsestä huolehtimista. Aion ehdottomasti lähteä kanssanne vielä kerran tällaiselle matkalle.

Mirjam
Lappi uudenvuoden tanssit

Mutta ElinMaria, omalla matollasi opit laskeutumaan kehoosi ja tavallaan työntämään kaiken muun pois ja olemaan vain hetken aikaa. Illalla sängyssä voin käyttää joogaa rentoutumiseen. Jooga on niin todella hyvää!

Liselott Fagerlund
Dynaaminen Hatha

Upea melontaretki saaristomerellä.
Sielun ja mielen ravintoa parhaimmillaan. Kiitos 💚

Johanna Suominen
Merimelonta

Suosittelen! Nötön ihana saari ja kajakkioppaat

Ulla Eerikäinen
Merimelonta

Inspiroiva materiaali ja kaunis tapa opettaa sitä pala palalta, rohkaisten meitä löytämään. Rakastan opetustasi ja sitä, mitä jaat: tilan ja ilmapiirin luominen, monimutkaisten asioiden opettaminen pala palalta ja niiden varovainen yhdistäminen monimutkaisiksi liikkuviksi kuvioiksi ilman, että oppilaat edes huomaavat vaikeutta. Arvostan myös rehellisyyttänne, että ette aina tiedä, mitä aiotte seuraavaksi tehdä, ja jaatte sen, se on ihailtavaa!

Pauliina Kettunen
CI-intensiivit

On hienoa, että kaltaisiasi ammattilaisia löytyy piristämään vanhusten elämää.

Erja Rajakangas, johtaja, vanhainkoti
Regnbågen/Palvelutalo

Otan mukaani jotakin, joka antaa minun olla läsnä, arvostaa elämää sellaisena kuin se on, aistia, että aina on olemassa keveyttä ja mukavia hauskoja asioita havaittavaksi, ja vain olla todella ystävällinen kaikissa olosuhteissa.
Keho on ystäväni, joka tukee minua aina, ja sillä on ihania tapoja sopeutua. Tämän tunnin erityinen hetkeni oli syleillä kehoani tietoisen myötätuntoisen ajattelun ja aistimisen avulla. ElinMaria, tuot tunnillesi mukavan ilmapiirin, nautin joka kerta. Kiitos. Elämä on lyhyt ja näiden jakaminen yhdessä on kuin kallisarvoinen jalokivi pimeimpinä aikoina.

Pasi Liimatainen
Home in my body

Olen edelleen todella kiitollinen viikonlopustamme, pidin todella siitä vauhdista, joka meillä oli, ja siitä, että osoitit luottamusta aikaan ja vauhtiin, joten minun ei tarvinnut olla kärsimätön sen suhteen. Olen hyvin kiitollinen ElinMarian ohjauksesta tämän työpajan aikana - hän muistutti minua omista tukevista ominaisuuksistani hengityksestä ja sydämen sykkeestä, voiman löytämisestä selkeyteen.

Frauke Beiersdorf
Home in my body

Kiitos kaikesta teknisestä tuesta. Tunsin viime päivinä, että löysin liikkeisiini uutta pehmeyttä ja kuuntelevuutta. Ymmärsin uusia tapoja seurata muita vartaloita pehmeällä virtauksella myös painoa antaen. Se oli kaunis tunne.

Evelina
Flow - kesäintensiivikurssi

Jooga ElinMarian kanssa tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta sekä mahdollisuuden löytää ja tuntea eri lihakset ja kehonosat rauhalliseen tahtiin. Tunteja voi muokata oman kapasiteettisi mukaan ja ohittaa suorituksen

Maria Lagström
Dynaaminen Hatha

On erittäin hyödyllistä rikkoa tietynlainen toimintatapa ja kokeilla jotain uutta. Tulette ulkopuolelta ja avaatte lapsille ovia, joita me emme ehkä pystyisi tekemään täällä. On hauskaa nähdä, miten tanssista voi tulla kaikille yhteinen kieli, jossa lapset voivat tehdä jotain yhdessä riippumatta siitä, miten lapset muuten puhuvat ja mikä heidän äidinkielensä on. Minusta se on todella hauskaa! Se on jotain, mitä me tarvitsemme; juuri se, että voimme puhua kehollemme.

Tiina Mattio, lastentarhanopettaja
Lasten tanssi

Voin lämpimästi suositella Elin Marian joogaa. Se lisää liikkuvuutta ja luo sisäistä rauhaa. Istunnot sovitetaan osallistujien mukaan ja niissä on hyvin salliva ilmapiiri.

Katarina Isaksson
Lempeä jooga

Lapset tulevat tanssissa esiin eri tavalla, sillä he ovat yhdessä ryhmässä, sekä yksilöinä että ryhmänä. Olen nähnyt lapsista puolia, joita en ole ennen nähnyt; ehkä jotkut lapset ovat ujompia eivätkä ota paljon tilaa sanallisesti, mutta keho voi kertoa paljon enemmän. Olen kokenut tanssissa, että lapset pystyvät paljon enempään kuin me aikuiset ajattelemme, erityisesti sen perusteella, mitä odotamme iän suhteen.

Laura Garcia, lastentarhanopettaja
Lasten tanssi

Kiitos paljon siitä, että vierailu nötössä oli minulle hämmästyttävän epätavallisen kaunis.
Rakastan tapaa, jolla ohjaat meditaatiota. Niin lempeä, pehmeä ja luonnollinen. Annoit niin kauniin, turvallisen ja lohdullisen tunteen kehossani ja koko olemuksessani.

Shami
Mindful melonta ja jooga retriitti

Mielestäni Sydänvirta sai lapset hyvin mukaan heti alusta alkaen, ja oli mielenkiintoista, miten he käyttivät kehoaan eivätkä suutaan ilmaisemaan itseään.

Annette Holmén, päivähoidon opettaja
Lasten tanssi

Pidin tavasta, jolla ElinMaria yhdistää saumattomasti suostumukseen, itsemyötätuntoon ja somatiikkaan liittyviä teemoja yhdistämällä ne luontoon ja ympäristöön. Kauneus on siinä, että nämä voivat olla todella isoja ja monimutkaisia teorioita ja ajatuksia, mutta hän tekee niistä niin yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä.

Fen
Mindfulness ja somatiikka

Jätä meille arvostelu

Tilauslomake
Ota yhteyttä!